BEHANDLING

Behandling

Vi erbjuder vårt eget Thailändska örtte efter massagen, till alla våra kunder.

01. Traditionell Thaimassage

 

I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Då är denna 2500 år gamla massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

02. Oljemassage

 

Är en avslappnande helkroppsmassage med olja innehållande olika örter som get ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar och blodcirkulation stimuleras.
Rekommenderas för en riktigt skön avslappning

Välj mellan massage olje eller coconut olje

03. Fotmassage

 

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen.Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen.
Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra.

04. Ansiktsmassage

 

Prova på vår ansiktsmassage där vi använder produkter från Rituals ansiktsvård, för att ge ansiktet en behandling som rengör och ger huden en slät och ren yta.
Välj mellan mask eller utan.

06. Bodyscrub

 

Vi erbjuder nu en hudbehandling med produkter från Rituals body scrub Hudvård. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta.

07. Ryggmassage

 

Den totala upplevelsen. Ryggmassage är en av de mest tillfredsställande behandlingarna som man kan ge och få. Ryggen består av tre huvudsakliga delar. Den första är själva ryggraden, som är en kotpelare som löper från skallbasen ända ned till svansbenet, eller svanskotan, mellan skinkorna. Den andra delen är skulderbladen, som sitter högst upp på ryggraden, och bäckengördeln, som sitter på korsbenet längst ned på ryggen. Den tredje delen utgörs av de stora muskelgrupperna som är fästa vid benen i ryggen. Musklerna gör så vi kan röra oss och lyfta saker samt håller oss upprätta när vi utför vardagssysslor. Om man lider av allmän stelhet eller muskelvärk rekommenderas ryggmassage.

08. Gravid Massage

 

Massage som är anpassad för den gravida kvinnan. Behandlingen utförs efter tredje graviditetsmånaden. Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Spänningar i musklerna kan leda till smärta. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Lindrar spänning, oro och svullnader. För avslappning.

Informera massören om du har några medicinska problem innan massage.

MASSAGEPAKET

Ni kan kombinera olika kroppsbehandlingar och tekniker,
för den ultimata upplevelsen ... på samma gång.

09. Lila orkidé paket.

Oljemassage + Fotmassage

11. Rosa orkidé paket

Oljemassage + Ansiktsmassage

12. Blå orkidé paket

Thaimassage + Fotmassage

13. Silver Orkidé paket

Bodyscrub + Oljemassage + Lotion massage*

14. Guld Orkidé paket

Body scrub + Oljemassage + Lotion massage*+ Ansiktsmassage

15. Grön Orkidé paket

Bodyscrub + Ansiktsmassage

Informera massören om du har några medicinska problem innan massage.

© Karlstad Thaimassage

Centrum: Östratorggatan 1

Tel: 054-159 985

Sundsta: Brogatan 14

Tel: 054-159 945

E-post: info@karlstadmassage.se

www.karlstadthaimassage.se